مرتضی بحرانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به فعالیت بیش از ۱۱۱ شرکت بستهبندی و فرآوری خرما در استان بوشهر اظهار داشت: صنایع بستهبندی استان بوشهر با ظرفیت اسمی ۱۳۸ هزار تن موجب اشتغال مستقیم ۳ هزار نفر را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه ۸۷ واحد سردخانه با قابلیت ذخیره ۷۹ هزار تن خرما در استان وجود دارد افزود: توسعه ظرفیت سردخانهها در سال های اخیر امکان ذخیره محصول خرما در استان را فراهم کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: از مزایای نگهداری خرما در سردخانه نسبت به روشهای سنتی میتوان از حفظ کیفیت خرما در طولانی مدت، کمک به ایجاد توازن عرضه و تقاضای محصول اشاره کرد.
بحرانی به فرصتهای پیشروی صنعت بستهبندی خرما در استان اشاره کرد و گفت: با بهبود کیفیت بستهبندی، میتوانیم به بازارهای جدید و سودآوری دست یابیم.
وی با اشاره به اینکه بستهبندی مناسب میتواند قیمت نهایی محصول را به طور قابل توجهی افزایش دهد ادامه داد: این صنعت میتواند به رشد صنایع مرتبط مانند تولید مواد بستهبندی کمک و فرصتهای شغلی جدیدی در مناطق تولیدکننده خرما ایجاد کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: صنایع بستهبندی خرما نقشی حیاتی در زنجیره ارزش این محصول استراتژیک داشته و امکان تولید محصولات جدید و متنوع را بر پایه خرما افزایش میدهند.
بحرانی با بیان اینکه در دو سال اخیر به ۱۱ شرکت در زمینه صنایع بستهبندی و تبدیلی خرما تسهیلات جهاد کشاورزی تعلق گرفته است افزود: میزان این تسهیلات ۴۰۸ میلیارد تومان بوده و عمده صنایع و واحدها در تنگستان و دشتستان راهاندازی شده است.
وی خرما را یکی از مهمترین محصولات کشاورزی و صادراتی کشور دانست و خاطرنشان کرد: بستهبندی مناسب خرما نه تنها باعث افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت محصول میشود، بلکه امکان رقابت در بازارهای جهانی را نیز فراهم میکند.
https://salamjam.ir/?p=5742